▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Hamaka is gevestigd in het verzamelgebouw NewElement. Je kunt er gratis parkeren, vervolgens kan je je melden bij de receptie.

Download de routebeschrijving in PDF

Uitbreidingen

Uitbreidingen

Standaard heeft het dashboard al handige blokjes, zoals statistieken, recent bewerkte pagina's en SEO tips. Maar er is meer mogelijk, door uitbreidingen te bestellen of maatwerk onderdelen.

 

Welke uitbreidingen zijn er mogelijk?

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Door de SEO module te bestellen, krijg je nog beter inzicht in mogelijke verbeteringen voor je website. Zo kan je per pagina een focus-keyword instellen, en tips krijgen hoe je de teksten verbeterd. Daarnaast is het mogelijk een scan te laten uitvoeren op je website, om de technische kant verder te verbeteren. Lees verder

E-commerce

Worden er op de site producten verkocht? Dan is de omzet per dag/week in een oogopslag te zien in het dashboard.

Formulieren

Met het formulieren blokje zie je het aantal conversies per formulier op je website, dat kan per week of per maand getoond worden. Eventuele trends worden hier snel zichtbaar.

Maatwerk

Naast het uitbreiden van het dashboard met een van de kant-en-klare modules, wordt de echte meerwaarde voor beheerders pas gemaakt bij de maatwerk modules. Wij denken graag mee om relevante informatie te ontsluiten.

Neem contact op voor een offerte.