▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Over Hamaka

Bauke

In een notendop

Spreekt hamakaans sinds: januari 2002

Bauke is één van de twee oprichters van Hamaka en heeft na de opleiding Mediatechnologie zijn master Information Science gehaald. Bauke koopt net iets te snel nieuwe gadgets via iBood, zeilt graag en is de ‘dribbelaar’ bij de Utrechtse basketbalclub.

Oplossingen

Wordt enthousiast van

Bauke weet voor alle implementaties de juiste oplossing. Of het nu gaat om ingewikkelde database structuren of een eenvoudig intranet voor 6 mensen. Hij is altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden in web-ontwikkel-land. Of het nu gaat om WordPress, CushyCMS of SilverStripe, Bauke wordt van alle bitjes blij.


Is trots op

Positieve Energie
DONG Energy

Dit sympathieke project van energieleverancier DONG Energy was technisch een zeer interessant project voor Hamaka. Op de website kunnen initiatieven aangemeld worden om een sponsorbedrag te winnen, mits je de meeste fans kon verzamelen om jouw te steunen. Leuke uitdagingen waren het tegengaan van valsspelen, het beschikbaar houden van de site tijdens piekuren en het constant bedenken van nieuwe mogelijkheden om het bereik van de site te vergroten. Al met al was de actie een groot succes: 290 initiatieven verzamelden in totaal bijna 90.000 stemmen!

Meer projecten van Bauke