▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Showcase

de opdracht

Vereniging voor Arts en Auto. Misschien bekend van het blaadje bij de tandarts, maar is een maandelijks magazine voor zo’n 15.000 (para)medici. Nadat Hamaka de site www.artsenauto.nl ontwikkeld had, kwam de vraag voor het stroomlijnen van populairste rubriek in het blad: de lezersadvertenties.

Elke maand worden er zo’n 10 pagina’s aan mini-advertenties geplaatst in het magazine. Deze moeten allemaal gecontroleerd, geredigeerd en betaald worden. En vervolgens elke maand weer geëxporteerd en opgemaakt worden. En dat natuurlijk helemaal foutloos.

Vraag

Het oude systeem voor het aanmelden van advertenties was aardig omslachtig en gaf de redactie weinig bewegingsruimte voor het verbeteren van de aanmeldingen. Er was grote behoefte aan het versimpelen van dit proces voor de lezers. Maar ook voor de redactie was het klaarmaken van de nieuwe editie urenlang werk, van nazoeken, nabellen, overschrijven, uitprinten en knippen-en-plakken.

Image
Oplossing

Voor het nieuwe systeem, zou de bezoekers in één stap een advertentie moeten kunnen plaatsten. Afbeeldingen moeten eenvoudig geplaatst worden, en voordat deze ingezonden wordt moet het eindresultaat gemakkelijk bekeken kunnen worden. Na het inzenden kan de redactie de advertentie goedkeuren, of nog wat bijschaven. Daarna ontvangt de adverteerder een uitnodiging per e-mail