▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Showcase

de opdracht

Als Nederlands MailChimp expert ondersteunen we bij complete MailChimp integraties. Het uitgangspunt daarbij is je MailChimp account aan te sluiten op je organisatie. Dat kan een eenvoudige aanmeldformulier op je website zijn maar ook een volledige ERP/CRM integratie. Verder heeft MailChimp veel functionaliteiten welke niet direct zichtbaar voor je zijn. Bijvoorbeeld een A/B testing, gedetailleerde statistieken, e-commerce segments of RSS2MAIL.

Een integratie traject begint met een (advies) gesprek met de betrokken partijen, doorgaans zijn dat de marketeers en ICT beheerders. In dat gesprek worden de wensen duidelijk en kunnen we direct met de juiste personen de juiste oplossing bieden. Uitgebreide documentatie laten we achterwegen, we gaan na het afstemmen direct aan de slag! Hamaka is daarbij het eerste aanspreekpunt voor ale MailChimp vragen en begeleid verder de gehele implementatie.

Vitens N.V.

Vitens NV maakt gebuikt van de een eigen ERP systeem en zocht een integratie voor de algemene emailcampagnes maar ook locatiegerichte emailcampagne zoals regio evenementen en lokale storingen. Hamaka heeft Vitens voorzien van een uitgebreid adviestraject en een geïntegreerde afmeldapplicatie.

 

Image_Cached
Kies MATS

Om de nieuwsbrieven van Kiesmats te automatiseren heeft Hamaka ondersteunt bij het opstellen van een geautomatiseerde emailcampagnes. Berichten van de website, aangevuld met persoonlijke content, worden maandelijks automatisch verstuurd.

 

Image_Cached