▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Showcase

de opdracht

Hamaka is gevraagd om voor het Programma Professionalisering Jeugdhulp & Jeugdbescherming een communicatiewebsite te ontwikkelen. De website heeft als doel het informeren en enthousiasmeren van professionals uit het werkveld. De website met verschillende functionaliteiten (zoeken, quiz, overzichtelijke kalender, laatste nieuws) moet een informatieve en verdiepende functie krijgen.

Hamaka is aan de slag gegaan en heeft samen met de betrokken partijen (interactie ontwerpers en grafisch vormgevers) de website ontwikkeld. Het resultaat is een volledig responsive website met veel fraaie details zoals gradiënts (kleurverloop) in lijnen van de widgets waar bezoeker intuïtief doorheen kunnen navigeren. In het gebruiksvriendelijke CMS kunnen alle website onderdelen beheerd worden, inclusief het kleurgebruik (per thema) en verschillende widgets.

Image
Werkwijze

Bij aanvang van de opdracht zijn we samen met de opdrachtgever en interactieontwerpers aan de slag gegaan met het vaststellen van de informatiestructuur en schermmodellen. De rol van Hamaka is het meedenken in de functionele en technische oplossingen. Het resultaat is een interactieontwerp welke een startpunt is voor de grafisch ontwerper.

Ook in het grafisch ontwerptraject hebben we adviserende en meedenkende rol gehad. De grafisch ontwerpen hebben we pixelperfect verwerkt in een prettig werkende- en beheerbare website. Tot slot hebben we geholpen met het inzetten van de teksten en bewerken van de afbeeldingen zodat we een complete website op hebben geleverd.

Image
En nu

Tijdens maar ook na oplevering zijn we een betrokken partij. De opdrachtgever heeft één contactpersoon die goed bereikbaar is en aanpassingsverzoeken worden na afstemming snel opgepakt en doorgevoerd. Verder monitoren we continu de uptime en performance van de website.

Contact

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Jochem