▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Showcase

de opdracht

Naast onze MailChimp expertise hebben we ook de nodige kennis en ervaring met het ontwikkelen van emailtemplates. De uitdaging is een emailtemplate ontwikkelen met de optimale verhouding tussen vormgeving en techniek! De meest gangbare emailcliënts (Gmail, Outlook, emailapps) zijn natuurlijk de belangrijkste uitgangspunten. Onze emailtemplates kunnen gebruikt worden als MailChimp-emailtemplate maar kunnen ook geïntegreerd worden in eigen mailsoftware zoals Copernica of Clang.

Bij aanvang van een ontwikkeltraject stemmen met de opdachtgever het doel en de doelgroep (+ verwachte emailclients) af. Vervolgens stellen we een functioneel ontwerp op en bepalen we welke onderdelen van de nieuwsbrief herhalend zijn, automatisch (met RSS) ingeladen moeten worden of de gewenste personalisatie (bijvoorbeeld aanhef met voornaam). We leveren de uiteindelijke (MailChimp)template op in het account van de opdrachtgever en begeleiden bij het opstellen en versturen van de eerste nieuwsbrieven.

 

Tony's Chocolonely

Als Tony Chocolonely belt om een emailtemplate te ontwikkelen, dan kan je uiteraard geen nee zeggen. De template, uiteraard volledig chocola stijl wordt gebruikt voor allerhande marketing activiteiten. 

Image_Cached
Mojo Concerts

Voor Mojo Concerts hebben we diverse responsive emailtemplates ontwikkeld. De templates zijn op verschillende platformen ingezet waaronder MailChimp. Mojo Concerts is de organisatie achter grote festivals als het North Sea Jazz festival.

Image
KPN

Voor KPN (in opdracht van Dietwee uit Utrecht) hebben een responsive emailtemplate ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de meest gangbare emailcliënts. De templates worden gebruikt in een eigen softwarepakket(ten).

Image
Bibliotheek van Delft

Voor de Bibliotheek in Delft hebben we een template ontwikkeld waarin de Plectrum een belangrijk stijlelement was. Via de maatwerk template kunnen medewerkers zelf met verschillende elementen een emailcampagne opzetten. 

Image_Cached
Welikefashion.com

De vraag van Welikefashion.com was duidelijk. Help ons met een maatwerktemplate waarmee we qua ontwerp een uitzonderlijke look&feel krijgen maar het beheer praktisch zodat we wekelijks snel en efficiënt email kunnen sturen.

Image