Team

Mogen we onszelf even voorstellen? Hamaka is een compacte organisatie van 7 man. We zijn geen verkopers, maar doeners. We gaan niet voor de quick fix, maar voor duurzame oplossingen. We houden van direct contact – informeel en toegankelijk.

Team

Cedric

Onze stille kracht op kantoor. Cedric heeft weinig nodig om een probleem te begrijpen en het voor je op te lossen. Perfect natuurlijk, want dingen oplossen zit in de Hamaka-genen. Een dashboard verbeteren van een e-learning-omgeving, mee-ontwikkelen aan een uitgebreide saunawebsite; Cedric pakt alles met beide handen aan en gaat door tot de oplossing er staat.

Het lievelingsproject is natuurlijk Thermae 2000, al is het omdat hij letterlijk dezelfde taal spreekt. Deze complexe, meertalige saunawebsite waar bezoekers eenvoudig kunnen reserveren of hun reserveringen kunnen terugvinden is hem op het lijf geschreven. De oplossingen werken niet alleen prettig voor website-bezoekers, maar sluiten ook bij de administratie van het sauna-boekingssysteem xPlan.

In zijn vrije tijd reist Cedric van west naar zuid om familie te zien en met vrienden op stap te gaan. Ook speelt hij nog wekelijks een potje voetbal bij zijn oude cluppie. Oh Cedric, als je dit leest, vergeet niet nog even af te studeren :-)!