Team

Mogen we onszelf even voorstellen? Hamaka is een compacte organisatie van 7 man. We zijn geen verkopers, maar doeners. We gaan niet voor de quick fix, maar voor duurzame oplossingen. We houden van direct contact – informeel en toegankelijk.

Team

Rick

Een echte warme Brabander met z'n hart op zijn tong. Deze ex-horeca ondernemer (broodjeszaak/theehuis) is medio 2017 zijn leven gaan beteren en via een ICT-opleiding bij Hamaka terechtgekomen. Daar zet hij al zijn skills in voor uiteenlopende websites. HTML, CSS, PHP of een server-configuratie, het maakt Rick eigenlijk niet uit, hij heeft er al snel lol in.

In het weekend knutselt hij met een Raspberry Pi zijn eigen slimme spiegel in elkaar, rijdt hij rondjes op de motor of bakt hij de heerlijkste taarten. Met zijn gezin is hij te vinden in de stad, park of in Tokio (ja echt). En alsof dat nog niet genoeg is, houdt hij met liefde zijn tuin op orde. 

Zijn lievelingsproject is de subsite-meertaligheid-per-subsite-met-allemaal-een eigen-domein Rotra. Ook wordt Rick blij van Sauna/Wellness-websites met complexe datastructuren en bijbehorende reserveringsexports.