Online Software

Voor ieder probleem is een oplossing. Vaak werken standaard technieken prima, maar soms móet het gewoon maatwerk zijn. Ook dit is in goede handen bij Hamaka. We denken graag met je mee en komen geheid met een gedegen langetermijnoplossing.

En, altijd zinvol, bekijk de voorbeelden in onze showcase!

Online Software

Koppelen systemen

Als technische webbureau hebben we een ruime ervaring met integraties van verschillende systemen. Om bestaande processen optimaal te ondersteunen, of te verbeteren maken wij dergelijke oplossingen op maat. Zo kunnen we websites aansluiten op bestaande backend-systemen, zoals (xPlan) kassa-systemen en GIS-applicaties. 

Enkele voorbeeld cases:

 • xPlan integratie
  xPlan is een systeem voor spa's, sauna's, hotels en resorts. Hamaka heeft ruime ervaring met diverse integraties met dit systeem. Onze rol is daarbij een naadloze (technische) integratie verzorgen (naar xPlan) zodat webbezoekers online producten kunnen inzien, betalen en reserveren. Lees meer over onze xPlan integratie >>
 • Plannings- en oudersysteem koppelen met website
  Voor Ludens in Utrecht is een koppeling gemaakt met het planning en oudersysteem (Kocon). Ouders kunnen dankzij de koppeling op de website inloggen om wijzigingen door te geven in hun persoonlijke situatie, maar ook om extra dagen of vakantieopvang aan te vragen. Handig voor de ouders. Prettig werken voor Ludens.
 • Vacatures via web ontsluiten
  De vacatures van het UWV worden verwerkt in een centraal systeem, gekoppeld aan werk.nl. Om deze vacatures op de website van werk030 te krijgen, is een koppeling gemaakt. De vacatures worden automatisch ingelezen, en worden vervolgens overzichtelijk weergegeven. Ook voor recruiter FMA hebben wij het vacature-gedeelte gekoppeld aan hun achterliggende vacature-systeem.
 • Google Maps
  Voor verschillende klanten hebben wij geografische informatie ontsloten via Google Maps. Voor de Provincie Utrecht hebben wij alle data m.b.t. verkeersbewegingen ontsloten via het digitale Cijferboekje. Data wordt eenvoudig ingelezen via CSV-bestanden, om vervolgens op de website in grafieken, Google Maps en tabellen verwerkt te worden. Een andere populaire toepassing is een storelocator in Google Maps, waarmee eenvoudig alle vestigingen gevonden kunnen worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

< naar Online Software