Team

Mogen we onszelf even voorstellen? Hamaka is een compacte organisatie van 7 man. We zijn geen verkopers, maar doeners. We gaan niet voor de quick fix, maar voor duurzame oplossingen. We houden van direct contact – informeel en toegankelijk.

Team

Carlo

Geboren en getogen in de dorpen om de stad Utrecht, woont Carlo al enige tijd in het hartje van Nieuwegein in één van de nieuwste appartementen. Met zijn Grafisch Lyceum-diploma op zak en diverse ICT studies, kwam hij in 2014 bij Hamaka binnen rollen en bleek al snel een kei in... tja alles eigenlijk wat online opgelost moet worden. Of je hem vraagt een ontwerp te "html'en", een SilverStripe module te ontwikkelen of een ADFS-integratie te schrijven, Carlo regelt het.

Zijn lievelingsproject is dutchboostinggroup.nl met meerdere front-end (responsive) en interactieve uitdagingen, maar ook een beheeromgeving die lekker moet werken. Carlo zorgt dat het werkt en als het nodig is, neemt hij tussendoor ook nog even de telefoon op. Grote kans dus dat je hem eens aan de lijn krijgt!

Carlo!