Over ons

Hamaka is een Utrechts bureau, goed in functioneel ontwerp en webtechniek. We zijn betrokken, altijd op zoek naar groei en verbetering met een eigen visie.

Bij projecten denken we graag mee vanaf het beginstadium (functioneel ontwerp). Op die manier kunnen we tijdig advies geven over de invulling van gewenste functionaliteiten. Vaak zijn er bestaande en eenvoudige oplossingen beschikbaar, soms komt er maatwerk bij kijken. Het contact met Hamaka is informeel en praktisch en we gaan altijd voor de langetermijnrelatie.

Kenmerken van Hamaka

  • Sterk in functioneel ontwerp, dol op techniek, hart voor vormgeving;
  • Onze producten zijn functioneel en begrijpelijk voor alle bezoekers;
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zoeken continu naar goede toepassingsmogelijkheden;
  • Wij houden van een duidelijke structuur en heldere afspraken in onze projecten;
  • Vooraf opgestelde begrotingen overschrijden we zelden;
  • Wij zijn perfectionisten, dus we gaan voor pixel-perfecte ontwerpen en kicken op valide HTML websites.

webbureau Hamaka aan de singel in Utrecht

 

Over ons

De perfecte partner

Als webbureau zijn we de perfecte partner voor campagne-, marketing- en ontwerpbureaus. We zijn proactief, denken mee en je weet zeker dat je projecten in goede handen zijn. Bovendien zijn we ook nog eens leuk om mee samen te werken!

We kunnen de samenwerking in verschillende fasen starten.

  • In de oriënterende fase; als sparringpartner over technische mogelijkheden van (mobiele) webprojecten.
  • Tijdens het opstellen van een functioneel ontwerp; dit kunnen eenvoudige schermschetsen zijn maar ook uitgebreide wire-frames.
  • De technische implementatie; het creëren van kwalitatieve HTML/CSS templates en het inzetten van een passend CMS (WordPress, SilverStripe of een ander passende oplossing).
  • Na de implementatie; om trainingen aan de gebruikers te geven en voor doorlopend onderhoud.

Hamaka kan als 'onderaannemer' fungeren, maar ook als partner meegaan naar opdrachtgevers.

 

Samenwerken met Hamaka heeft zo z'n voordelen. Met onze kennis en ervaring kunnen we je snel en efficiënt op weg helpen. We zijn in staat snel de wensen en eisen die horen bij een project helder te krijgen en daar een passende oplossing voor te bieden.


Onze 3 werkgebieden zijn:

Advies en begeleiding van (mobiele) webprojecten

Weinig ervaring op het gebied van internetprojecten? Met Hamaka slaap je een stuk lekkerder. Wij zorgen er samen voor dat het project op tijd en binnen budget wordt opgeleverd. Door de technische inslag van het bureau, weet je zeker dat het linksom of rechtsom altijd goed voor elkaar komt.

Uitwerken van schermmodellen en functioneel ontwerp

In een aantal gesprekken kunnen wij een praktisch document maken, waarin de verwachtingen van de verschillende partijen worden samengevoegd. Door het maken van wireframes wordt de hiërarchie en samenhang tussen de verschillende onderdelen zichtbaar. Hamaka helpt bij het opstellen, fijnslijpen en reviewen van functionele ontwerpen.

Technische realisatie (HTML/CSS en passend CMS)

Niet alleen werkt de techniek zoals je zou verwachten, ook zorgen wij voor goed gestructureerde code en indelingen. Zo is het op een later moment altijd helder waarvoor welke code dient en daarmee goed uit te breiden of aan te passen.

Genoeg gezien? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.