Team

Mogen we onszelf even voorstellen? Hamaka is een compacte organisatie van 7 man. We zijn geen verkopers, maar doeners. We gaan niet voor de quick fix, maar voor duurzame oplossingen. We houden van direct contact – informeel en toegankelijk.

Team

Dennis

Yeesssss, Dennis is afgestudeerd! Eindelijk niet meer studeren, maar gewoon leren van je collega's met goede koffie en lekkere muziek! Of eigenlijk was Dennis dat al het doen tijdens zijn stage in 2019.

Inmiddels is Dennis onze Chef SilverStripe! Complexe weergaves en informatiestructuren weet hij te vertalen in begrijpelijk schermen, waardoor het beheren van omvangrijke websites nog steeds een makkie is. Verder kan je Dennis als Jira-ontwikkelaar raadplegen voor alle API-vragen. 

Dennis wordt enthousiast van handige oplossingen zoals BitBucket (versie-historie van code), DeployBot (snel en efficiënt publiceren) en composer (slim beheer van plugins).

In het weekend rijdt hij in de auto van z'n vader rondjes in de omgeving van Utrecht en speelt hij professioneel beerpong met vrienden in Amersfoort, maar eh... niet in Corona-tijd hoor.