Over ons

Hamaka is een Utrechts bureau, goed in functioneel ontwerp en webtechniek. We zijn betrokken, altijd op zoek naar groei en verbetering met een eigen visie.

Bij projecten denken we graag mee vanaf het beginstadium (functioneel ontwerp). Op die manier kunnen we tijdig advies geven over de invulling van gewenste functionaliteiten. Vaak zijn er bestaande en eenvoudige oplossingen beschikbaar, soms komt er maatwerk bij kijken. Het contact met Hamaka is informeel en praktisch en we gaan altijd voor de langetermijnrelatie.

Kenmerken van Hamaka

  • Sterk in functioneel ontwerp, dol op techniek, hart voor vormgeving;
  • Onze producten zijn functioneel en begrijpelijk voor alle bezoekers;
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zoeken continu naar goede toepassingsmogelijkheden;
  • Wij houden van een duidelijke structuur en heldere afspraken in onze projecten;
  • Vooraf opgestelde begrotingen overschrijden we zelden;
  • Wij zijn perfectionisten, dus we gaan voor pixel-perfecte ontwerpen en kicken op valide HTML websites.

webbureau Hamaka aan de singel in Utrecht

 

Over ons

Maatschappelijk ondernemen

Naast onze 'commerciële' projecten, doen we regelmatig een project pro bono. Omdat het doel van het project ons aanspreekt, of gewoon omdat we het leuk vinden om eens wat anders te doen. Op deze pagina vind je enkele van deze gesponsorde projecten. 

Fietsenvoor

fietsen voor sponsoneringAl een paar jaar verzorgen we de website van Fietsenvoor. Een sportief evenement, waarbij amateur-wielrenners uitgedaagd worden meerdere keren de Franse Col de la Colombière op te fietsen. Elk jaar voor een nieuw goed doel. Elk jaar een feest om te mogen helpen. In 2010 heeft Hamaka's Jochem zelf ook de fiets gepakt, en 4x deze pittige Tour-de-France-berg bedwongen!

Advocaten zonder Grenzen

advocaten zonder grenzenDeze advocaten uit Amsterdam zetten zich in voor verschillende projecten in Suriname, Griekenland, Guantanamo Bay en de Filippijnen. Hamaka heeft de website gerealiseerd voor een gereduceerd bedrag.

SODA Producties

kiesmatsSODA Producties lanceert maatschappelijk innovatieve projecten. Een daarvan is MATS, waarbij SODA de schakel is tussen maatschappelijke organisaties, ambitieuze studenten en het bedrijfsleven. Ook bij het succesvolle project De VoorleesExpress is Hamaka de technische partner.

Heb je zelf ook een project met een ideëel doel en weinig budget? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen.