Expertise

Websites ontwikkelen is óns vak. Daarbij houden we rekening met veel factoren. Een website die er leuk uitziet in een standaard browser is voor ons niet genoeg. Wij stellen hoge eisen, zowel aan vormgeving als techniek. Daarom zijn onze websites gebruiksvriendelijk en werken ze op alle gangbare browsers en mobiele telefoons. En dan de beruchte puntjes op de i. We maken steevast de favicon - het icoontje in de webbrowser-balk - en verzorgen de aanmeldingen bij de gangbare zoekmachines. Soms kan een website meer zijn dan het presenteren van content en komt er meer technische uitdaging bij kijken. 

Hier zijn wij goed in:

  • Front-end en back-end ontwikkelen 
    We ontwikkelen zodat het werkt. Met een mooi, stabiel en passend eindproduct als doel. Dat doen we voor de front-end, de voorkant van de website maar ook de back-end (het beheergedeelte of interactie met andere systemen).

  • Functioneel ontwerp 
    Een gedegen functioneel ontwerp levert een prettige, efficiënte website op. En omdat we al in een vroeg hier een rol hebben, scheelt dat in ontwikkeltijd en onduidelijkheid in de ontwikkelfase.

  • Content management (CMS) 
    Het systeem waarmee de pagina’s van de website kunnen worden aangepast gekoppeld aan de huidige systemen zoals xPlan of een CRM systeem.

Expertise

Websites

Een website is veel meer dan een visitekaartje. Het is de plek waar je contact maakt met je klant of opdrachtgever. Waar je hem informeert en prikkelt. Maar ook waar je je diensten tot leven kunt laten komen.

Bij Hamaka starten we onze webtrajecten met het functioneel ontwerp. Daarmee zorgen we dat de belangrijkste onderdelen van je website straks optimaal bereikbaar zijn. Ook leggen we met dit ontwerp voor alle partijen vast wat er gemaakt gaat worden. Wel zo duidelijk!

Daarna gaat de ontwerper aan de bak met het webdesign. Want functioneel is fijn, maar mooi en functioneel is nog fijner. En dan is het moment aangebroken voor de laatste stap. De technische implementatie van de website, daar zijn we bij Hamaka verliefd op! Hoe beter de code, hoe toegankelijker de website. Hamaka is altijd op de hoogte van de modernste technologieën, dus we kunnen het nieuwste van het nieuwste voor je inzetten.

Als je al een website hebt, wil je deze ook zelf kunnen onderhouden. Dat kan met een Content Management Systeem, zoals SilverStripe of WordPress. Wij gebruiken verschillende (open source) systemen, en we bekijken graag per situatie welk systeem het beste aansluit op je behoefte.