Team

Mogen we onszelf even voorstellen? Hamaka is een compacte organisatie van 7 man. We zijn geen verkopers, maar doeners. We gaan niet voor de quick fix, maar voor duurzame oplossingen. We houden van direct contact – informeel en toegankelijk.

Team

Sander

Sander is een allround internetprogrammeur die houdt van het oplossen van puzzels. Een functioneel ontwerp vertalen naar een efficiënte technische oplossing bijvoorbeeld. Dat kan gaan om een uitgebreide, onderhoudsvriendelijke webshop maar ook het tunen van websites zodat ze er knap uitzien op telefoon en tablet.

Sander heeft een achtergrond in beide componenten die samen een website maken: code op de server (PHP/SQL) en code in de webpagina zelf (JavaScript). Dat is erg leuk, want doordat hij het hele proces overziet kan hij ook privé allerlei leuke ideeën van A tot Z helemaal uitproberen. Daarvoor is ook ruimte onder werktijd, zoals dit proefproject Utrecht in VR.

Zo sleutelt hij in zijn vrije tijd aan verschillende sites en tools. Vaak zijn die bruikbaar bij scouting waar hij elke zaterdag als vrijwilliger actief is. Soms groeien deze projecten uit tot grote evenementen waardoor ervaringen op kan worden gedaan met het draaiend houden van websites onder grote druk.