Over ons

Hamaka is een Utrechts bureau, goed in functioneel ontwerp en webtechniek. We zijn betrokken, altijd op zoek naar groei en verbetering met een eigen visie.

Bij projecten denken we graag mee vanaf het beginstadium (functioneel ontwerp). Op die manier kunnen we tijdig advies geven over de invulling van gewenste functionaliteiten. Vaak zijn er bestaande en eenvoudige oplossingen beschikbaar, soms komt er maatwerk bij kijken. Het contact met Hamaka is informeel en praktisch en we gaan altijd voor de langetermijnrelatie.

Kenmerken van Hamaka

  • Sterk in functioneel ontwerp, dol op techniek, hart voor vormgeving;
  • Onze producten zijn functioneel en begrijpelijk voor alle bezoekers;
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zoeken continu naar goede toepassingsmogelijkheden;
  • Wij houden van een duidelijke structuur en heldere afspraken in onze projecten;
  • Vooraf opgestelde begrotingen overschrijden we zelden;
  • Wij zijn perfectionisten, dus we gaan voor pixel-perfecte ontwerpen en kicken op valide HTML websites.

webbureau Hamaka aan de singel in Utrecht

 

Over ons

Historie

Hamaka is 15 jaar geleden gestart op het zonnige eiland CuraƧao. Terug in Nederland breidde Hamaka zich uit en groeide ons portfolio. Met een groep enthousiaste interne programmeurs en externe vakmensen (ontwerp-, campagne- en digitale marketingbureau's) ontwikkelen we succesvolle en professionele websites en online software.

We zijn te vinden aan de Wittevrouwensingel in Utrecht.

Onze opdrachtgevers

In ons portfolio vind je marketing-, concept, en reclamebureaus maar ook grote bedrijven en organisaties (vaak met een eigen marketingafdeling). Ook de kleine MKB'er is van harte welkom bij Hamaka. Inmiddels hebben we een heel diverse groep opdrachtgevers die we blij maken.

Een greep uit onze opdrachtgevers: