Team

Mogen we onszelf even voorstellen? Hamaka is een compacte organisatie van 7 man. We zijn geen verkopers, maar doeners. We gaan niet voor de quick fix, maar voor duurzame oplossingen. We houden van direct contact – informeel en toegankelijk.

Team

Bauke

Bauke is één van de twee oprichters van Hamaka en heeft na de opleiding Mediatechnologie zijn master Information Science gehaald. Bauke koopt net iets te snel nieuwe gadgets via iBood, zeilt graag en is de ‘dribbelaar’ bij de Utrechtse basketbalclub.

Bauke weet voor alle implementaties de juiste oplossing. Of het nu gaat om ingewikkelde database structuren of een eenvoudig intranet voor 6 mensen. Hij is altijd op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden in web-ontwikkel-land. Of het nu gaat om WordPress, CushyCMS of SilverStripe, Bauke wordt van alle bitjes blij.

Zijn lievelingsproject? Het sympathieke project van energieleverancier DONG Energy. Op de website kunnen initiatieven aangemeld worden om een sponsorbedrag te winnen, door de meeste fans te verzamelen die jou steunen. Leuke uitdagingen waren het tegengaan van valsspelen, het beschikbaar houden van de site tijdens piekuren en het constant bedenken van nieuwe mogelijkheden om het bereik van de site te vergroten. Al met al was de actie een groot succes: 290 initiatieven verzamelden in totaal bijna 90.000 stemmen!