Team

Mogen we onszelf even voorstellen? Hamaka is een compacte organisatie van 7 man. We zijn geen verkopers, maar doeners. We gaan niet voor de quick fix, maar voor duurzame oplossingen. We houden van direct contact – informeel en toegankelijk.

Team

Jochem

Als Jochem een project aanpakt, kan je rekenen op weboplossingen die altijd passen. Gratis erbij krijg je zijn aanstekelijk enthousiasme, gevoel voor structuur en snelle reacties. Hij kan je ook op weg helpen in het oerwoud van de sociale media of MailChimp (je weet wel, van de nieuwsbrieven).

Jochem is de andere 'geestelijk vader' van Hamaka. Na zijn studie Mediatechnologie heeft hij enkele jaren gewerkt bij Konica Minolta en de NCRV. In z’n vrije tijd klust 'ie aan z’n huis, kun je hem tegenkomen als theatersporter, op een MTB in de regio of op een racefiets ergens op een berg.

Het wordt pas echt leuk als je hem uitdaagt iets op te lossen. Een passende website of maatwerksoftware welke aansluit op een (interne) bedrijfsbehoefte. Met een adviserende en leidende rol verzorgt hij graag het gehele traject; het concretiseren van het idee, opstellen van een functioneel ontwerp, het ontwerptrajcet begeleiden, ontwikkelen en het in gebruik nemen. Het doel is altijd dat het een werkbaar product moet zijn dat de bezoeker/gebruiker snel en intuïtief begrijpt.