▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Goeman Borgesiusln 77 
3515 ET Utrecht
Per 15 dec:
Wittevrouwensingel 99

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Hamaka is gevestigd in het verzamelgebouw NewElement. Je kunt er gratis parkeren, vervolgens kan je je melden bij de receptie.

Download de routebeschrijving in PDF

Over Hamaka

Maatschappelijk ondernemen

Naast onze 'commerciële' projecten, doen we regelmatig een project pro bono. Omdat het doel van het project ons aanspreekt, of gewoon omdat we het leuk vinden om eens wat anders te doen. Op deze pagina vind je enkele van deze gesponsorde projecten. 

Fietsenvoor

Al een paar jaar verzorgen we de website van Fietsenvoor. Een sportief evenement, waarbij amateur-wielrenners uitgedaagd worden meerdere keren de Franse Col de la Colombière op te fietsen. Elk jaar voor een nieuw goed doel. Elk jaar een feest om te mogen helpen. In 2010 heeft Hamaka's Jochem zelf ook de fiets gepakt, en 4x deze pittige Tour-de-France-berg bedwongen!

Advocaten zonder Grenzen

Voor verschillende projecten in Suriname, Griekenland, Guantanamo Bay en de Filippijnen zetten deze advocaten uit Amsterdam zich in voor het recht. Hamaka heeft de website gerealiseerd voor een gereduceerd bedrag.

SODA Producties

SODA Producties lanceert maatschappelijk innovatieve projecten. Een daarvan is MATS, waarbij SODA de schakel is tussen maatschappelijke organisaties, ambitieuze studenten en het bedrijfsleven. Ook bij het succesvolle project De VoorleesExpress is Hamaka de technische partner.

Heb je zelf ook een project met een ideëel doel en weinig budget? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen.