▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Over Hamaka

Onze opdrachtgevers

Hamaka heeft een groot aantal echt Utrechtse opdrachtgevers, maar natuurlijk gaan we ook de provinciegrens over. Hieronder enkele van onze opdrachtgevers.

 


Samen met een online marketeer hebben we voor DONG Energy een platform ontwikkeld waarmee snel en efficiënt minisites gelanceerd kunnen worden. Ook hebben we de actie Positieve Energie ondersteund met een campagne site.


Hét kinderdagverblijf in Utrecht had behoefte aan een 'online' partner. Vanuit die rol hebben we inmiddels een uitgebreide website ontwikkeld (ook voor mobiel), en ondersteuning geboden bij de digitale nieuwsbrief, sociale media en diverse andere communicatie-oplossingen.


 

Online Muziekschool is een opdrachtgever met een eigen kijk op de toekomst van het muziekonderwijs. Hamaka voerde voor hen een uitdagende klus uit met een uitgebreid functioneel ontwerptraject, het begeleiden van het grafisch ontwerp en uiteraard de technische realisatie.


Voor de Provincie Utrecht hebben we meerdere projecten uitgevoerd. De twee voornaamste zijn het Cijferboekje met een verzameling van verkeersbewegingen en het mobiliteitsproject VERDER ter bevordering van de bereikbaarheid van de regio Utrecht.


Ook onze opdrachtgever worden? Neem dan contact met ons op!