▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Over Hamaka

Namen en rugnummers

Bauke Zwaan  

Bauke is één van de twee oprichters van Hamaka en heeft na de opleiding Mediatechnologie zijn master Information Science gehaald. Bauke koopt net iets te snel nieuwe gadgets via iBood, zeilt graag en is de ‘dribbelaar’ bij de Utrechtse basketbalclub.

Jochem Bronzewijker  

Jochem is de andere 'geestelijk vader' van Hamaka. Na zijn studie Mediatechnologie heeft hij enkele jaren gewerkt bij Konica Minolta en de NCRV. In z’n vrije tijd klust 'ie aan z’n huis, kun je hem tegenkomen als theatersporter, op een MTB in de regio of op een racefiets ergens op een berg.

Sander van Scheepen  

Sander is een all-round internetprogrammeur die houdt van het oplossen van puzzels. Een functioneel ontwerp vertalen naar een efficiënte technische oplossing bijvoorbeeld. Dat kan gaan om een uitgebreide, onderhoudsvriendelijke webshop maar ook het tunen van websites zodat ze er knap uitzien op telefoon en tablet.

Michiel Bos  

Michiel is Chef SilverStripe! Complexe weergaves en informatiestructuren weet hij te vertalen in begrijpelijk schermen, waardoor het beheren van omvangrijke websites nog steeds een makkie is. Verder kan je Michiel als xPlan ontwikkelaar raadplegen voor alle API vragen. Tot slot is Michiel de Gemakk-man van Hamaka.

Bryan Scheele  

Bryan, onze front-end baas. Hij is een kei in het vertalen van de meest uitdagende ontwerpen tot fraaie responsive templates. Zelfs het creëeren van responsive MailChimp templates is voor hem een eitje. Verder heeft Bryan de nodige WordPress ervaring en gaan z'n SilverStripe skills als een dolle. Oh ja, als webdeveloper ontwikkeld hij het liefst met carnavalsmuziek op de achtergrond! Oh nee!

Hidde van der Meulen  

Als Hidde op kantoor is, dan is hij er ook! Naast ons team ondersteunen met de web-based klusje is hij ook niet te beroerd de handjes uit de mouwen te steken. In zijn vrije tijd is hij actief lid van Viakunst Utrecht en natuurlijk een echte student in Utrecht.