▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Over Hamaka

Jochem

In een notendop

Spreekt hamakaans sinds: juni 2002

Jochem is de andere 'geestelijk vader' van Hamaka. Na zijn studie Mediatechnologie heeft hij enkele jaren gewerkt bij Konica Minolta en de NCRV. In z’n vrije tijd klust 'ie aan z’n huis, kun je hem tegenkomen als theatersporter, op een MTB in de regio of op een racefiets ergens op een berg.

Oplossingen

Wordt enthousiast van

Als Jochem een project aanpakt, kan je rekenen op weboplossingen die altijd passen. Gratis erbij krijg je zijn aanstekelijk enthousiasme, gevoel voor structuur en snelle reacties. Hij kan je ook op weg helpen in het oerwoud van de sociale media of MailChimp (je weet wel, van de nieuwsbrieven).


Is trots op

Mobiel toegankelijk website
Ludens

Het wordt pas echt leuk als je hem uitdaagt iets op te lossen. Een passende website of maatwerksoftware welke aansluit op een (interne) bedrijfsbehoefte. Met een adviserende en leidende rol verzorgt hij graag het gehele traject; het concretiseren van het idee, opstellen van een functioneel ontwerp, het ontwerptrajcet begeleiden, ontwikkelen en het in gebruik nemen. Het doel is altijd dat het een werkbaar product moet zijn welke de bezoeker/gebruiker snel en intuïtief begrijpt.

Meer projecten van Jochem