Expertise

Websites ontwikkelen is óns vak. Daarbij houden we rekening met veel factoren. Een website die er leuk uitziet in een standaard browser is voor ons niet genoeg. Wij stellen hoge eisen, zowel aan vormgeving als techniek. Daarom zijn onze websites gebruiksvriendelijk en werken ze op alle gangbare browsers en mobiele telefoons. En dan de beruchte puntjes op de i. We maken steevast de favicon - het icoontje in de webbrowser-balk - en verzorgen de aanmeldingen bij de gangbare zoekmachines. Soms kan een website meer zijn dan het presenteren van content en komt er meer technische uitdaging bij kijken. 

Hier zijn wij goed in:

  • Front-end en back-end ontwikkelen 
    We ontwikkelen zodat het werkt. Met een mooi, stabiel en passend eindproduct als doel. Dat doen we voor de front-end, de voorkant van de website maar ook de back-end (het beheergedeelte of interactie met andere systemen).

  • Functioneel ontwerp 
    Een gedegen functioneel ontwerp levert een prettige, efficiënte website op. En omdat we al in een vroeg hier een rol hebben, scheelt dat in ontwikkeltijd en onduidelijkheid in de ontwikkelfase.

  • Content management (CMS) 
    Het systeem waarmee de pagina’s van de website kunnen worden aangepast gekoppeld aan de huidige systemen zoals xPlan of een CRM systeem.

Expertise

Samenwerken met Hamaka

Wij werken graag samen met uw reclamebureau of marketingafdeling om hun projecten tot leven te brengen. Onze expertise ligt in het ontwikkelen van websites en webapplicaties die niet alleen mooi zijn, maar ook goed functioneren. Wij denken mee met het functioneel ontwerp, zorgen voor SEO-optimalisatie, een goede Google Pagespeed-score en nog veel meer.

Ons team van ontwikkelaars beschikt over een brede kennis en expertise op het gebied van webdevelopment. Samenwerken met Hamaka betekent dan ook dat u kunt profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring. Wij denken niet alleen mee over de technische aspecten van uw project, maar ook over de gebruikerservaring en het behalen van uw doelstellingen.

Wij begrijpen als geen ander dat het ontwikkelen van een succesvolle website of webapplicatie vereist dat verschillende disciplines naadloos samenwerken. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met uw reclamebureau of marketingafdeling. Wij geloven in een open communicatie en een transparante werkwijze, zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Strategisch partner

Bij Hamaka zien we onszelf niet alleen als technisch specialisten, maar ook als strategische partners. Wij denken mee over uw project vanaf het begin tot aan de oplevering en de nazorg. Met onze brede kennis en ervaring in webdevelopment en digitale marketing kunnen wij u helpen om uw online doelstellingen te behalen en uw business te laten groeien.

 

Heeft u plannen voor een webproject? Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor een kennismaking