▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Online Software

Koppelen systemen

Als technische webbureau hebben we een ruime ervaring met integraties van verschillende systemen. Om bestaande processen optimaal te ondersteunen, of te verbeteren maken wij dergelijke oplossingen op maat. Zo kunnen we websites aansluiten op bestaande backend-systemen, zoals (xPlan) kassa-systeem en GIS-applicatie. 

Enkele voorbeeld cases:

 • xPlan integratie
  xPlan is een systeem voor spa's, sauna's, hotels en resorts. Hamaka heeft ruime ervaring met diverse integraties met dit systeem. Onze rol is daarbij een naadloze (technische) integratie verzorgen (naar xPlan) waardoor webbezoekers online producten kunnen inzien, betalen en reserveren. Lees meer over onze xPlan integratie >>
 • Plannings- en ouderensysteem koppelen met website
  Voor Ludens in Utrecht is een koppeling gemaakt met het planning en oudersysteem (Kocon). Ouders kunnen dankzij de koppeling op de website inloggen om wijzigingen door te geven in hun persoonlijke situatie, maar ook om extra dagen of vakantieopvang aan te vragen. Handig voor de ouders. Prettig werken voor Ludens.
 • Vacatures via web ontsluiten
  De vacatures van het UWV worden verwerkt in een centraal systeem, gekoppeld aan werk.nl. Om deze vacatures op de website van werk030 te krijgen, is een koppeling gemaakt. De vacatures worden automatisch ingelezen, en worden vervolgens overzichtelijk weergegeven. Ook voor recruiter FMA hebben wij het vacature-gedeelte gekoppeld aan hun achterliggende vacature-systeem.
 • Google Maps
  Voor verschillende klanten hebben wij geografische informatie ontsloten via Google Maps. Voor de Provincie Utrecht hebben wij alle data m.b.t. verkeersbewegingen ontsloten via het digitale Cijferboekje. Data wordt eenvoudig ingelezen via CSV, om vervolgens op de website in grafieken, Google Maps en tabellen verwerkt te worden. Een andere populaire toepassing is een storelocator in Google Maps, waarmee eenvoudig alle vestigingen gevonden kunnen worden.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!