▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Hamaka is gevestigd in het verzamelgebouw NewElement. Je kunt er gratis parkeren, vervolgens kan je je melden bij de receptie.

Download de routebeschrijving in PDF

Tips

Vindbaarheid in zoekmachines

Om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren kun je deze handige tool gebruiken die terug te vinden is in het dashboard.

Dashboard SEO paneel voor het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachinesIn dit paneel zie je welke aanpassingen er nog open staan voor een betere SEO score, en daarmee een betere positie in Google te krijgen. De kleuren geven aan hoever je bent met deze verbeteringen.

Toelichting op de scores:

 • Pagina's zonder meta-omschrijving
  Zoekmachines gebruiken deze inhoud voor het weergeven van zoekresultaten, hoewel het hun ranking niet zal beïnvloeden. Lees ook eens de schrijftips van Google voor een goede meta description.
 • Pagina's met een dubbel voorkomende titel
  Pagina's krijgen automatisch een titel, maar een handgeschreven titel is vaak leesbaarder en kan daarmee beter scoren in zoekmachines. Nog meer schrijftips van Google voor de titel
 • Pagina's zonder omschrijvend URL-segment
  Een URL-segment is de locatie van de pagina, bijv /over-ons/wie-werken-er. Soms wordt deze niet automatisch goed ingesteld, en krijgt de pagina een systeem naar zoals /nieuwe-pagina-312. Het bevorderd de vindbaarheid als je beschrijvende URL-segmenten gebruikt.
 • PRO Features
  Het is mogelijk om meer SEO tips te krijgen door deze uitbreiding te bestellen.

Klik op het tandwiel tandwielrechtsonder om andere informatie te tonen:

 • er zijn op dit moment geen nadere instellingen te maken voor dit paneel

 

De instellingen worden opgeslagen per ingelogde CMS gebruiker. Ook is het mogelijk om de titel van het paneel te veranderen, of de afmeting aan te passen (smal, normaal, breed):

formaat wijzigen dashboard paneel