Expertise

Websites ontwikkelen is óns vak. Daarbij houden we rekening met veel factoren. Een website die er leuk uitziet in een standaard browser is voor ons niet genoeg. Wij stellen hoge eisen, zowel aan vormgeving als techniek. Daarom zijn onze websites gebruiksvriendelijk en werken ze op alle gangbare browsers en mobiele telefoons. En dan de beruchte puntjes op de i. We maken steevast de favicon - het icoontje in de webbrowser-balk - en verzorgen de aanmeldingen bij de gangbare zoekmachines. Soms kan een website meer zijn dan het presenteren van content en komt er meer technische uitdaging bij kijken. 

Hier zijn wij goed in:

  • Front-end en back-end ontwikkelen 
    We ontwikkelen zodat het werkt. Met een mooi, stabiel en passend eindproduct als doel. Dat doen we voor de front-end, de voorkant van de website maar ook de back-end (het beheergedeelte of interactie met andere systemen).

  • Functioneel ontwerp 
    Een gedegen functioneel ontwerp levert een prettige, efficiënte website op. En omdat we al in een vroeg hier een rol hebben, scheelt dat in ontwikkeltijd en onduidelijkheid in de ontwikkelfase.

  • Content management (CMS) 
    Het systeem waarmee de pagina’s van de website kunnen worden aangepast gekoppeld aan de huidige systemen zoals xPlan of een CRM systeem.

Expertise

Webapp maken met Silverstripe

Als webbureau zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties met behulp van het CMS Silverstripe. Het grote voordeel van Silverstripe is dat het een uiterst flexibel en veelzijdig systeem is dat aan vrijwel al uw wensen kan voldoen. Onze technische kennis en expertise stellen ons in staat om dit CMS op een optimale manier in te zetten voor uw project.

Silverstripe is een open-source CMS waarmee we snel en efficiënt maatwerk webapplicaties kunnen ontwikkelen. Het CMS biedt talloze mogelijkheden om uw website of webapplicatie te personaliseren en uit te breiden met de functionaliteiten die u wenst. Het team heeft uitgebreide ervaring met het werken met Silverstripe en kan op basis van uw wensen een oplossing op maat bieden.

Met Silverstripe als basis zijn we in staat om snel en efficiënt webapplicaties te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Door onze technische kennis en ervaring kunnen we u adviseren over de beste aanpak voor uw project en kunnen we een webapplicatie ontwikkelen die perfect aansluit bij uw doelen en wensen. Als webbureau Hamaka staan we garant voor hoogwaardige technische oplossingen die uw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

We werken graag samen met uw marketingteam of reclamebureau om een webapplicatie te ontwikkelen die niet alleen technisch perfect is, maar ook aansluit op uw marketingstrategie. 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw webapp? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking