▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Nieuwsbrieven

Web- en CRM integratie (API MailChimp)

MailChimp biedt via de API een naadloze integratie met je webomgeving (website, webwinkel of CRM systeem). Tijdens de implementatie houden we rekening met een dergelijke (API) koppeling en begeleiden we eventuele externe ontwikkelaars. De integratie kan van de externe omgeving naar MailChimp, maar ook van MailChimp naar je webomgeving (two-way synchronisation).

  • Aanmelden via je website
    De meest eenvoudige koppeling is het aanmeldformulier op je website. Zo'n formulier is helemaal aan te passen aan de opmaak van je website. Ook zijn diepere integraties mogelijk, bijvoorbeeld door bij de aanschaf in een webshop de aanmelding in MailChimp een onderdeel te maken.

  • CRM koppelen aan MailChimp
    De koppeling van CRM of klanten beheer naar MailChimp kan in de meest basale vorm via een Excel import / export. Dit is verder te automatiseren door een API koppeling te maken. MailChimp biedt hiervoor enkele standaard koppelingen die Hamaka kan inzetten. Of wij begeleiden de ontwikkeling van nieuwe koppelingen.

  • Aanmeldingen in MailChimp in je eigen pakket opslaan
    Een fijne mogelijkheid van MailChimp is om bij nieuwe aanmelding, een seintje te kunnen sturen naar het CRM pakket. Op deze manier blijven de verschillende klantendatabases synchroon.

Bel ons gerust (030 - 890 32 32) om de integratie mogelijkheden te bespreken of om meer te weten te komen over onze werkwijze.