Nieuwsbrieven

MailChimp

Als Nederlands MailChimp expert ondersteunen we bij complete MailChimp-integraties. Het uitgangspunt daarbij is je MailChimp account aan te sluiten op je organisatie. Dat kan een eenvoudig aanmeldformulier op je website zijn maar ook een volledige ERP/CRM integratie. Verder heeft MailChimp veel functionaliteiten die niet direct zichtbaar voor je zijn. Bijvoorbeeld een A/B testing, gedetailleerde statistieken, e-commerce segments of RSS2MAIL.

Een integratie traject begint met een (advies-)gesprek met de betrokken partijen, meestal de marketeers en ICT-beheerders. In dat gesprek worden de wensen duidelijk en kunnen we direct juiste oplossing bieden voor de juiste personen. Uitgebreide documentatie laten we achterwege, we gaan na het afstemmen direct aan de slag! Hamaka is daarbij het eerste aanspreekpunt voor alle MailChimp vragen en begeleid verder de gehele implementatie.

Vitens N.V.

Vitens NV maakt gebuikt van de een eigen ERP systeem en zocht een integratie voor de algemene emailcampagnes maar ook locatiegerichte emailcampagnes zoals regio evenementen en lokale storingen. Hamaka heeft Vitens voorzien van een uitgebreid adviestraject en een geïntegreerde afmeldapplicatie.

 

Kies MATS

Om de nieuwsbrieven van Kies MATS te automatiseren heeft Hamaka ondersteunt bij het opstellen van geautomatiseerde emailcampagnes. Berichten van de website, aangevuld met persoonlijke content, worden maandelijks automatisch verstuurd.

 

< naar Nieuwsbrief Showcases