Nieuwsbrieven

Email templates

Naast onze MailChimp expertise hebben we ook de nodige kennis en ervaring met het ontwikkelen van emailtemplates. De uitdaging is een emailtemplate ontwikkelen met de optimale verhouding tussen vormgeving en techniek! De meest gangbare emailcliënts (Gmail, Outlook, emailapps) zijn natuurlijk de belangrijkste uitgangspunten. Onze emailtemplates kunnen gebruikt worden als MailChimp-emailtemplate maar kunnen ook geïntegreerd worden in andere mailsoftware zoals Copernica of Clang.

Bij aanvang van een ontwikkeltraject stemmen met de opdachtgever het doel en de doelgroep (en verwachte emailclients) af. Vervolgens stellen we een functioneel ontwerp op en bepalen we welke onderdelen van de nieuwsbrief herhalend zijn, automatisch (met RSS) ingeladen moeten worden en de gewenste personalisatie (bijvoorbeeld aanhef met voornaam). We leveren de uiteindelijke (MailChimp)template op in het account van de opdrachtgever en begeleiden bij het opstellen en versturen van de eerste nieuwsbrieven.

 

Tony's Chocolonely

Als Tony Chocolonely belt om een emailtemplate te ontwikkelen, dan kan je uiteraard geen nee zeggen. De template, uiteraard volledig in chocoladestijl wordt gebruikt voor allerhande marketing activiteiten.

 

Mojo Concerts

Voor Mojo Concerts hebben we diverse responsive emailtemplates ontwikkeld. De templates zijn op verschillende platformen ingezet waaronder MailChimp. Mojo Concerts is de organisatie achter grote festivals als het North Sea Jazz festival.

KPN

Voor KPN (in opdracht van Dietwee uit Utrecht) hebben een responsive emailtemplate ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de meest gangbare emailclients. De templates worden gebruikt in eigen softwarepakketten.

Bibliotheek Delft

Voor de Bibliotheek in Delft hebben we een template ontwikkeld waarin het Plectrum een belangrijk stijlelement was. Via de maatwerktemplate kunnen medewerkers zelf met verschillende elementen een emailcampagne opzetten. 

Welikefashion.com

De vraag van Welikefashion.com was duidelijk. Help ons met een maatwerktemplate waarmee we qua ontwerp een uitzonderlijke look&feel krijgen maar houd het beheer praktisch zodat we wekelijks snel en efficiënt email kunnen sturen.

< naar Nieuwsbrief Showcases