▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Online Software

Webwinkel

Voor het verkopen van producten op je website, zijn 1001 oplossingen. Deze varieren van eenvoudige bestelformulieren tot uitgebreide webwinkels, met gekoppelde kassasystemen en online betaalmogelijkheden.

Hamaka biedt voor beide uitersten oplossingen. Om de mogelijkheden toe te lichten, hieronder enkele cases:

 • Eenvoudige bestelformulier
  Voor een kleine importeur van unieke wijnen, maakten wij een sprekende website waarop alle wijnen mooi in beeld gebracht worden. Alle producten hebben een eigen pagina, waarop de details van het product worden toegelicht. Om je bestelling te plaatsen kan een webformulier gebruikt worden. Indien gewenst kan dit webformulier aan een eenvoudige iDEAL integratie gekoppeld worden.
 • Bestaande webwinkelsoftware
  Een betaalbaar alternatief voor een webwinkel op maat, is het inzetten van bestaande software. Er zijn hiervoor twee varianten denkbaar: hosted oplossing en een plugin mogelijkheid.
  Bij een hosted oplossing (Software as a Service) wordt een kant-en-klare online webwinkel gebruikt, welke door Hamaka geselecteerd en ingericht kan worden (bijvoorbeeld mijnwebwinkel of 123webshop). Als de opmaak en instellingen gereed zijn hoeven alleen nog de producten klaargezet te worden en kan het verkopen beginnen.
  Bij de plugin variant, wordt het CMS uitgebreid met een webwinkel functionaliteit, zoals de SilverStripe Webwinkel of een WordPress ShoppingCart. Het voordeel is dat het beheer van de website en de producten, via dezelfde vertrouwde omgeving gaan. En dat de opmaak en werking van de webwinkel goed aan te passen is.
 • Webwinkel op maat
  De meest uitgebreide oplossing is de maatwerk oplossing. We beginnen met een leeg A4'tje en een potloot. Daarmee zorgen we dat de webwinkel exact aansluit op het bestaande verkoopproces en 'praat' met het voorraadbeheer-systeem. Een voorbeeld hiervan is het online verkopen van lesvideo's en webcam-feedback aan leergierige muzikanten, zoals bij de Online Muziekschool en de webwinkel van Kathmandu waar de producten zijn gekoppeld aan het live voorraadsysteem.

 

Bij alle varianten is het online afrekenen met iDEAL of creditcard mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.