▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Wittevrouwensingel 99 
3514 AM Utrecht

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U kunt voor de deur (betaald) parkeren, of u kunt terecht in de parkeergarage Grifthoek (op 1 minuut loopafstand).

Websites

Een website is veel meer dan een visitekaartje. Het is de plek waar je contact maakt met je klant of opdrachtgever. Waar je hem informeert en prikkelt. Maar ook waar je je diensten tot leven kunt laten komen.

Bij Hamaka starten we onze webtrajecten met het functioneel ontwerp. Daarmee zorgen we dat de belangrijkste onderdelen van je website straks optimaal bereikbaar zijn. Ook leggen we met dit ontwerp voor alle partijen vast wat er gemaakt gaat worden. Wel zo duidelijk!

Vervolgens gaat de ontwerper aan de bak met het webdesign. Want functioneel is fijn, maar mooi en functioneel is nog fijner. En dan is het moment aangebroken voor de laatste stap. De technische implementatie van de website, daar zijn we bij Hamaka verliefd op! Hoe beter de code, hoe toegankelijker de website. Hamaka is altijd op de hoogte van de modernste technologieën, dus we kunnen het nieuwste van het nieuwste voor je inzetten.

Als je al een website hebt, wil je deze ook zelf kunnen onderhouden. Dat kan met een Content Management Systeem, zoals SilverStripe of WordPress. Wij gebruiken verschillende (open source) systemen, en we bekijken graag per situatie welk systeem het beste aansluit op je behoefte.

Lees meer over de werkwijze van Hamaka