▲ Sluiten
Contact hamaka

Hamaka BV
Goeman Borgesiusln 77 
3515 ET Utrecht
Per 15 dec:
Wittevrouwensingel 99

030 890 3232

IBAN: NL05ABNA0629809151
KvK 30181438 te Utrecht
BTW NL819555034B01

simplerinvoicing 50NL:KVK 30181438

Heb je een vraag voor ons?

Route

Het kantoor van Hamaka bevindt zich bij het centrum van Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Hamaka is gevestigd in het verzamelgebouw NewElement. Je kunt er gratis parkeren, vervolgens kan je je melden bij de receptie.

Download de routebeschrijving in PDF

Websites

Content Management

Met een CMS (Content Management Systeem) is het mogelijk teksten, afbeeldingen en andere inhoud op de website aan te passen. Dat kun je zelf doen of je kunt Hamaka de content laten beheren.

Kiezen van een CMS

Waarop moet je letten bij de keuze van een CMS? Allereerst is het belangrijk dat het systeem prettig en eenvoudig werkt. Daarnaast mag je verwachten dat je met het CMS je website goed vindbaar kan maken voor zoekmachines. Tot slot is het verstandig te kijken naar de uitbreidingsmogelijkheden.

 

Hamaka werkt bij voorkeur met de volgende (open source) pakketten:

SilverStripe

Het voordeel van SilverStripe is dat de primaire gebruiker de beheerder is. Je werkt met eenvoudige en rustige schermen. Het beheersgedeelte is perfect aan te passen aan, zodat er nooit overbodige knoppen in de weg zitten. Verder lezen...

Wordpress

WordPress is een populair CMS dat oorspronkelijk bedoeld was om mee te bloggen. Tegenwoordig is het een volwaardig CMS, waarmee een website goed beheerd kan worden. Door de grote beschikbaarheid van plugins en widgets is het makkelijk om je website zelf uit te breiden. Verder lezen...