Websites

SodaProducties

Een mooie organisatie verdient een mooie website!

SodaProducties hebben we de afgelopen jaren geholpen om diverse digitale kanalen te ontwikkelen. Wat aanvankelijk begon met het vernieuwen van de website voor maatschappelijke traineeships, is uitgegroeid tot een langdurige samenwerking. En daar zijn we trots op.

Vacatures voor Trainees

Voor MATS is een website ontwikkeld waarop de drie doelgroepen samenkomen. Centraal op de website staan de vacatures voor maatschappelijke stages. Via MailChimp worden geïnteresseerden automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures. Daarnaast zijn alle onderdelen op de site met elkaar verbonden, zodat het beheren van de website geen straf is!

Meer dan 100 locaties

De VoorleesExpress bestaat uit meer dan 100 locaties. Hier worden de voorlezers aan de gezinnen gekoppeld en wordt de communicatie met de scholen, vrijwilligers en gezinnen gecoördineerd. Deze locatie-beheerders kunnen op de website hun eigen locatiepagina's bijhouden. 

En met de MailChimp-integratie is het eenvoudig om een mailing aan alle voorlezers te versturen. Ook het aanmelden van gezinnen en voorlezers verloopt gestroomlijnd door deze eenvoudig in het CRM op te nemen.

Mobile first

In al deze projecten hebben we de focus op mobiel gelegd en gezocht naar oplossingen om het de mobiele bezoeker makkelijk te maken z'n taken simpel en snel uit te voeren. Alle sites zijn dus ‘mobile first’ ontwikkeld.

Feiten en cijfers

De afgelopen 2 jaar is het aantal nieuwe bezoekers gestegen met 30%. Elke bezoeker blijft gemiddeld 2 minuten en 50 seconden op de website.

< naar Websites Showcases